Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Область готується до нового опалювального сезону

Область готується до нового опалювального сезону

Протягом тижня під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Валентина Дулуба було проведено засідання штабів з питань підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери районів та міст Харківської області до нового опалювального сезону 2011-2012 років у 6 районах: Борівському, Ізюмському, Барвінківському, Чугуївському, Шевченківському, Балаклійському, а також 2 містах обласного значення – Ізюмі та Чугуїві.

Крім проведення засідань, Валентин Дулуб відвідав деякі об’єкти з метою перевірки їх готовності до нового опалювального сезону. Так, в м.Ізюм Валентин Григорович провів виїзну нараду з керівниками теплопостачальних підприємств за участю мера м.Ізюм та голови Ізюмської РДА на базі котелень по вул. Сонячна, 2г та вул. Київська, 17б, в яких в 2010 р. за рахунок коштів Стабілізаційного фонду, передбачених на виконання Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства за напрямком енергозбереження, розвиток та реконструкція систем теплопостачання, було проведено технічне переоснащення.

Була проведена заміна котлів на більш сучасні та заміна насосного обладнання з малим споживанням електроенергії. Також Валентин Дулуб перевірив готовність житлового комплексу до опалювального сезону 2011-2012 років. Він відвідав мікрораойн ІОМЗ по вул. Сонячній, яке обслуговує ПП «Ізюмжитлосервіс».

В цілому, на сьогодні вже проведено штаби у 20 районах та 5 містах обласного значення Харківської області.

Теги