Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Закон про протидію коррупції вступив в дію, кожний державний службовець повинен його виконувати. Василь Хома

Закон про протидію коррупції вступив в дію, кожний державний службовець повинен його виконувати. Василь Хома

12 липня у Великій залі Будинку рад відбувся семінар – практичне заняття «Запобігання та протидія корупції в органах виконавчої влади», на якому були обговорені теоретичні та практичні аспекти Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», що вступив в дію 1 липня 2011 року. В семінарі взяли участь державні службовці апарату облдержадміністрації, посадові особи структурних підрозділів облдержадміністрації, районних державних адміністрацій, відповідальні за заходи щодо запобігання та протидії корупції. З інформацією про основні аспекти зазначеного Закону виступили фахівці Головного юридичного управління обласної державної адміністрації та апарату облдержадміністрації.

«Це не останній семінар, така форма роботи зарекомендувала себе якнайкраще. Подібні заняття повинні давати розуміння того, як діяти державному службовцю в тих чи інших обставинах», – відзначив заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Хома.

За результатами практичного заняття було вирішено надати голові обласної державної адміністрації пропозиції щодо створення робочої групи для проведення оцінки знань державних службовців обласної державної адміністрації з питань діяльності місцевих органів виконавчої влади, в тому числі щодо знання основних положень Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Теги