Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Лозівському районі розпочався обласний семінар із збирання ранніх зернових культур урожаю 2011 року

В Лозівському районі розпочався обласний семінар із збирання ранніх зернових культур урожаю 2011 року

У Будинку культури «Дніпро» сел. Краснопавлівка Лозівського району розпочалася пленарна частина обласного семінару-наради із збирання ранніх зернових культур урожаю 2011 року. В роботі семінару беруть участь голова ХОДА Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук, заступник голови облради Людмила Давидова, голова Лозівської райдержадміністрації Богдан Рева, фахівці обласного та районних управлінь агропромислового розвитку, науковці, керівники сільгосппідприємств області.

Учасники семінару обговорять стан підготовки та організації збирання ранніх зернових і зернобобових культур урожаю 2011 року, формування продовольчих ресурсів області на 2011-2012 маркетинговий рік, обґрунтування структури посівних площ в виробництві зерна в Харківській області в умовах зміни клімату на 2012-2015 роки тощо.

Під час практичної частини семінару планується огляд виробничих потужностей та ознайомлення з роботою лабораторії з визначення якості зерна Краснопавлівського відділення Ліхачовського елеватору; готовність і організація збирання ранніх зернових, умови праці та матеріальне забезпечення ПОСП "Гарант" та огляд посівів сільськогосподарських культур ПОСП «Гарант» Лозівського району.