Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Люди мають знати і відчувати, що вони живуть у великій державі. Євген Савін

Люди мають знати і відчувати, що вони живуть у великій державі. Євген Савін

Питання підготовки Харківської області до святкування 20-ої річниці Незалежності України розглядалося сьогодні на обласній селекторній нараді під головуванням заступника голови ХОДА Євгена Савіна. Зазначалося, що в усіх районах області вже розпочалися заходи з підготовки та проведення святкування, розроблені організаційні плани, створені відповідальні штаби.

«Святкування цього свята – це не лише один день 24 серпня. Це цілорічна робота з виховання молодого покоління. Це підбиття підсумків досягнень нашої країни за роки незалежності, - зазначив Євген Євгенович. - На жаль, сьогодні існує проблема невіри у власну державу, особливо це стосується молоді. Тому наше завдання – створити атмосферу гордості за власну країну. Люди мають знати і відчувати, що вони живуть у великій державі. І молодь має бажати жити і працювати саме в Україні».

За підсумками селекторної наради дані відповідні доручення щодо втілення розроблених планів заходів та особливо звернута увага на якомога повне і якісне інформування населення про хід підготовки святкування.