Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Від вас залежить майбутнє нашої країни. Євген Савін

Від вас залежить майбутнє нашої країни. Євген Савін

24 червня в Малій залі Будинку Рад з нагоди Дня молоді відбулось урочисте нагородження представників кращої молоді області відзнаками Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради за особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, активну громадську діяльність та професіоналізм. В урочистому заході взяли участь: заступник голови облдержадміністрації Євген Савін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, голова постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту туризму та підготовки до Евро-2012 Володимир Безрученко.

До нагородження відзнаками Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради представлені 24 найкращих представники виробничої, соціальної, медичної, науково – дослідної, освітньої та студентської діяльності.
До нагородження відзнаками Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації представлені 10 переможців обласного фестивалю – конкурсу «Молодіжний лідер року-2010».

«Нам цікаві ваші погляди і бачення розвитку країни, нові оригінальні і сильні ідеї. Ми хочемо, щоб ви все це втілювали в Україні. Ми хочемо, щоб ви жили, любили і працювали, народжували і виховували дітей у нашому регіоні. Ви повинні знати, що від вас залежить майбутнє країни, - підкреслив Євген Савін. - Зараз наша держава виходить на новий шлях розвитку і ми розуміємо, яким має бути суспільство. Вся наша надія на вас, що ви підхопите цей прапор, які зробить нашу країну найкомфортнішою країною в Європі. Бажаю вам здоров'я, енергії, щоб усі ваші бажання і починання втілювалися в життя. Обіцяємо, що від нас ви будете отримувати повну підтримку для їх реалізації».