Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно щоб спортсмени, які готуються до Олімпійських ігор, не відчували в чому-небудь нестачі. Юрій Поярков

Необхідно щоб спортсмени, які готуються до Олімпійських ігор, не відчували в чому-небудь нестачі. Юрій Поярков

«Для підготовки до Лондону-2012 залишається зовсім небагато часу, лише один рік. І за цей рік ми повинні встигнути провести дуже багато заходів, підготувати не тільки учасників змагань, але й скоординувати наші дії для того, щоб вони з кандидатів стали дійсними членами збірної і учасниками Олімпійських ігор», - зазначив у ході засідання виконкому Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України перший заступник голови ХОО НОК України Юрій Поярков.  

Він повідомив, що заступником голови Харківської облдержадміністрації Євгеном Савіним була створена робоча група, які відстежує всі проблеми, які зустрічаються при підготовці до Олімпійських ігор. Зокрема, робоча група обговорювала фінансування підготовки спортсменів. Бюджет був сформований з розрахунку 100 тис. грн. на спортсмена і 50 тис. грн. на тренера.

«На сьогоднішній день саме головне зробити так, щоб спортсмени не відчували в чому-небудь нестачі. Моменти, які необхідні для спортсмена, який готується до таких важливих змагань, - це бази підготовки, інвентар і необхідне обмундирування кожного спортсмена», - підкреслив Поярков.