Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі випадки загибелі людей на водних об'єктах сталися поза межами визначених та обладнаних місць масового відпочинку на воді. Володимир Росоха

Всі випадки загибелі людей на водних об'єктах сталися поза межами визначених та обладнаних місць масового відпочинку на воді. Володимир Росоха

Як підкреслив 16 червня в ході спільного засідання колегії ХОДА та зборів адміністративно-господарського активу області начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій ХОДА Володимир Росоха, станом на 10 червня на водних об'єктах Харківської області загинуло 28 осіб, з яких 6 дітей. «В поточному році була допущена загибель громадян на водних об'єктах в таких районах: Балаклійський - 3 особи, Борівський - 2 особи, Великобурлуцький - 1 особа, Дергачівський - 3 особи, Золочівський - 1 особа, Змїївський - 1 особа, Зачепилівський - 1 особа, Ізюмський - 2 особи, Кегичівський - 2 особи, Краснокутський - 1 особа, Нововодолазький - 1 особа, Первомайский - 1 особа, , Харківський - 3 особи, Чугуївський - 1 особа, м. Куп'янськ - 1 особа, м. Харків — 2 особи, м. Чугуїв - 1 особа, в тому числі дітей в Великобурлуцькому - 1, Дергачівському - 2, Нововодолазькому - 1, Харківському - 2», - повідомив він.

Він підкреслив, що в Харківській області є райони де з року в рік вдається не допустити загибелі людей на водних об'єктах. «Це Близнюківський, Коломацький та Сахновщанський райони», - зазначив він.

За його словами, всі випадки загибелі людей на водних об'єктах сталися поза межами визначених та обладнаних місць масового відпочинку на воді. «Аналіз показує, що кількість загиблих збільшується з початком літнього оздоровчого сезону, так за травень - червень поточного року на водних об’єктах загинуло 17 осіб, а з початку червня - 7 осіб», - підсумував Володимир Росоха.
 

Теги