Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні відкрився обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе»

Сьогодні відкрився обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе»

Сьогодні 150 юних співаків, музикантів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, письменників та спортсменів віком від 8 до 16 років з районів Харкова та Харківської області приїхали до санаторію «Ялинка» Зміївського району на обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе». Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 17 червня у концертній залі санаторію «Ялинка». У святковій концертній програмі очікуються виступи учасників та гостей фестивалю.  

Програма Фестивалю традиційно включатиме в себе добре знайомі конкурси, які допоможуть організаторам познайомитися з учасниками та їх талантами – вибрати кращих з кращих. Конкурс малюнка на асфальті «Світ моїх захоплень», зустріч з молодими письменниками – лауреатами щорічного обласного конкурсу-огляду молодих письменників «Молода Слобожанщина», виставка творчих робіт «Барви Слобожанщини», конкурс юних танцюристів «Літня веселка», день здоров’я та спорту (турнір з шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу), конкурс музикантів та виконавців «І знову музика лунає», конкурс вокалістів, інтелектуальне шоу «Що? Де? Коли?», конкурс плакатів «Повір у себе, друже мій». Кожна дитина зможе похизуватися своїми вміннями та відчути увагу та визнання дорослих та однолітків.

Організатор фестивалю КУ «Харківський обласний центр молоді» за підтримки Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Переможці фестивалю будуть визначені оргкомітетом за підсумками проведених під час зміни конкурсів. На церемонії закриття фестивалю, яка відбудеться 23 червня, діти-переможці отримають грамоти Головного управління у справах сім’ї, дітей та молоді облдержадміністрації та Харківського обласного центру молоді та, звичайно, пам’ятні подарунки.

Теги