Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Краснокутському районі відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни ДЗОЗ «Каразінський»

В Краснокутському районі відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни ДЗОЗ «Каразінський»

14 червня в ДЗОЗ «Каразінський» відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни. У цю зміну до табору потрапило 90 дітлахів із Краснокутського району Харківської області. На відкритті були присутні: голова Краснокутської РДА Віктор Ечкенко, перший заступник голови РДА Володимир Яременко, заступник голови Краснокутської районної ради Іван Гурін, депутат Харківської обласної ради Іван Дем’яненко, голова постійної комісії райради з гуманітарних питань Тамара Курило, начальник відділу освіти Олена Медяник і лісничий Краснокутського лісництва Віталій В’юнник.

Директор дитячого заміського оздоровчого закладу «Каразінський» Олексій Яхно привітав першу табірну зміну з офіційним відкриттям та побажав дітям яскравого та якісного відпочинку задля повноцінного оздоровлення. Він також подякував керівництву району, головам територіальних громад, друзям та спонсорам табору за створені належні умови для оздоровчої кампанії «Літо в «Каразінському» - 2011».

Найближчими вихідним, під патронатом голови Краснокутської РДА, на дітей табору чекає поїздка до Харкова на циркову виставу.

У свою чергу, у вітальному слові очільник Краснокутського району зазначив, що в цьому році значна увага була приділена підготовці й оснащенню табору «Каразінський». «Все це вдалось завдяки плідній роботі райдержадміністрації, дирекції табору і жителів Краснокутського району на чолі з сільськими і селищними головами та завдяки допомозі спонсорів, котрі зробили значний внесок, щоб ви, нове молоде покоління, прекрасно відпочили, набралися сил й енергії, щоб упевненими і здоровими розпочали новий навчальний рік», - підкреслив він.

Крім того, Віктор Ечкенко висловив свою радість з приводу того, що нарешті табір «Каразінський» наповнений дітлахами на 100%.

Теги