Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом літа оздоровлення за рахунок коштів Харківського обласного бюджету отримають 2374 дитини із числа соціально незахищених категорій

Протягом літа оздоровлення за рахунок коштів Харківського обласного бюджету отримають 2374 дитини із числа соціально незахищених категорій

15 червня стартують оздоровчі зміни для дітей соціально незахищених категорій, за путівками, придбаними Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації за рахунок коштів обласного бюджету. Сьогодні почались оздоровчі зміни для 811 дітей соціально незахищених категорій у санаторії «Ялинка» (Зміївський район), позаміських закладах оздоровлення та відпочинку «Сосновий» (Куп'янський район), «Берізка» (Золочівський район), санаторії «Таврія» (м. Скадовськ Херсонської області).  

З 16 червня на оздоровлення та відпочинок будуть направлені 225 дітей до позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку «Орлятко» (Ізюмський район) та «Орлятко» (Борівський район).

Усього протягом літа оздоровлення за рахунок коштів обласного бюджету отримають 2374 дитини із числа соціально незахищених категорій. В таборах пройдуть п'ять спеціалізованих і тематичних змін: «Повір у себе», «Лідер», «Я створюю телебачення», «Національні візерунки», «Спортивне літо».

17 червня у рамках оздоровчої зміни на базі санаторію «Ялинка» (Зміївський район) стартує обласний фестиваль для 150 талановитих дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе».