Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На наступному тижні буде проведена дегустація вин П'єра Рішара для представників ЗМІ

На наступному тижні буде проведена дегустація вин П'єра Рішара для представників ЗМІ

Під час торішнього фестивалю «Харьковская сирень» була проведена перша дегустація продукції винного дому Chateau Bel Eveque відомого французького актора П'єра Рішара. Нині до Харкова вже доставлене його нове вино, і на наступному тижні буде організована велика дегустація вин для представників засобів масової інформації. Про це повідомила на прес-конференції за підсумками III Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів «Харьковская сирень» начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич.  «Це можливість скуштувати справжнього вина з Chateau Bel Eveque, яке відоме у всьому світі як винний дім П'єра Рішара», - зазначила вона.

Начальник управління повідомила, що на захід будуть запрошені представники харківських ЗМІ і журналісти районних газет. Дегустація буде проходити на базі одного з районів Харківської області і її буде проводити партнер фестивалю - мережа винних бутиків «In Vino». 

«Ми зможемо насолодитися чудовим смаком вина, яке неможливо ні з чим сплутати. У нього є певна смакова особливість», - підкреслила Вікторія Маренич.