Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область нагороджена кубками Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківська область нагороджена кубками Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

9 червня у Міністерстві України у справах сім’ї, молоді та спорту відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів з питань фізичної культури та спорту Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, центральних рад фізкультурно-спортивних товариств і відомств.

На нараді відбулось нагородження призерів рейтингу з олімпійських та неолімпійських видів спорту за 2010 р., а також призерів V літніх спортивних ігор молоді України 2010 р. з олімпійських видів спорту і V юнацьких спортивних ігор з неолімпійських видів спорту, переможців серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності, спеціалізованих учбових закладів спортивного профілю.

Харківську область було нагороджено кубками Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту за:
• ІІ місце за підсумками рейтингу зі спортивної майстерності і підготовки спортивного резерву з неолімпійських видів спорту (серед регіонів І групи);
• І місце за результатами V юнацьких спортивних ігор 2010 р. з неолімпійських видів спорту (серед регіонів І групи);
• ІІІ місце за підсумками рейтингу з літніх олімпійських видів спорту (серед регіонів І групи);
• ІІ місце за підсумками рейтингу зі спорту вищих досягнень з неолімпійських видів спорту.

За підсумками рейтингу серед шкіл вищої спортивної майстерності кубком за І місце було нагороджено Харківську обласну ШВСМ. 

Теги