Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін отримав «Відзнаку Предстоятеля Української православної церкви»

Михайло Добкін отримав «Відзнаку Предстоятеля Української православної церкви»

Сьогодні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін за особливі заслуги перед Українською православною церквою отримав з рук митрополита Харківського і Богодухівського Никодима найвищу церковну нагороду - «Відзнаку Предстоятеля Української православної церкви».

«Для мене величезна честь бути сьогодні поруч з Вами і отримувати з Ваших рук таку високу церковну нагороду, яка є авансом для багатьох майбутніх благих справ, - звернувся Михайло Добкін до митрополита Никодима.- Перебувати поруч з Вами, бути присутнім на Ваших богослужіннях - це велика Божа благодать. Спасибі за все, що Ви зробили для Слобожанщини, України і для всього українського народу.

Кожного разу, приїжджаючи до Харкова, Президент України Віктор Янукович знаходить можливість зустрітися та поговорити з Вами. Для нас це чудовий приклад, який гідний поваги і наслідування. Дай Боже вам здоров'я! Ви дуже багато зробили і, я впевнений, що ще дуже багато зробите для всіх людей, які потребують Вашого доброго слова, Вашого благословіння. Дай Бог, щоб всі молитви, які вимовляються в церквах Слобожанщини, поверталися сторицею до всіх тих людей, які вірують».

Подібної винагороди також удостоївся голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.