Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завершено прийом заявок на фестиваль «Молодіжний лідер року»

Завершено прийом заявок на фестиваль «Молодіжний лідер року»

За підсумками досягнень молодих активістів, лідерів молодіжних організацій та об’єднань у 2010 році Харківський обласний центр молоді спільно з Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації традиційно проводить фестиваль «Молодіжний лідер року». Фестиваль проводиться з метою виявлення, підтримки та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу в інтересах суспільства; інформування широких мас громадськості через засоби масової інформації про лідерів, що займаються вирішенням молодіжних проблем у різних галузях діяльності.

Цього року звання “Молодіжний лідер року”, яке присуджується за вагомі досягнення у різних сферах діяльності (журналіст, тележурналіст; молодіжний лідер-керівник молодіжної організації; депутат; поет, письменник; державний службовець; соціальний працівник; волонтер; працівник позашкільного закладу; продюсер, керівник творчих програм для молоді; підприємець; меценат) буде присуджене у 10 номінаціях.
На сьогоднішній день для участі у Фестивалі подано 50 заявок з районів Харкова та Харківської області:
В номінації «Журналіст, тележурналіст» – 2 претендента.
В номінації «Молодіжний лідер-керівник молодіжної організації» – 9 претендентів.
В номінації «Депутат» – 1 претендент.
В номінації «Поет, письменник» – 4 претенденти.
В номінації «Державний службовець, який забезпечує реалізацію державної молодіжної політики» – 8 претендентів.
В номінації «Соціальний працівник» – 3 претенденти.
В номінації «Волонтер» – 13 претендентів.
В номінації «Працівник позашкільного закладу» – 5 претендентів.
В номінації «Продюсер, керівник творчих програм для молоді» – 3 претенденти.
В номінації «Підприємець» – 2 претенденти.
Цього року претендентів на участь надано від таких районів Харківської області: Борівський, Коломацький, Барвінківський, Сахновщинський, Дергачівський, Харківський, Великобурлуцький, Лозівський, м. Лозова, м. Люботин, м. Ізюм, м. Куп’янськ, Київський та Орджонікідзевський райони м. Харкова.
Церемонію нагородження переможців та лауреатів Фестивалю буде проведено в рамках заходів до Дня молоді у приміщенні Харківської обласної державної адміністрації 24 червня. Переможців буде нагороджено грамотами Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації.