Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виявлено порушення на підприємствах, що займаються заготівлею і переробкою металобрухту чорних і кольорових металів

Виявлено порушення на підприємствах, що займаються заготівлею і переробкою металобрухту чорних і кольорових металів

Як повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Сапронов, в Харківську облдержадміністрацію продовжує надходити інформація про порушення на підприємствах, що займаються господарською діяльністю із заготівлі, переробки, металургійної переробки металобрухту кольорових і чорних металів. Робочою групою обласної комісії, створеної розпорядженням голови ХОДА від 25 травня 2010 року № 249, було проведено обстеження виробничого майданчика ТОВ «Світязь», яка знаходиться за адресою: м. Красноград, вул. Українська, 27. У результаті перевірки цього об'єкта були виявлені численні порушення та складено акт про неможливість підприємства забезпечити виконання ліцензійних умов ведення господарської діяльності.

Також була проведена перевірка виробничого майданчика ТОВ «Адванта» за адресою: м. Харків, вул. Матросова, 9. У ході перевірки були виявлені такі основні порушення:
- на майданчику було відсутнє обладнання з переробки металобрухту;
- комісії не було надано документи на автомобільний кран і ваги;
- на майданчику було відсутнє обладнання з перевірки радіаційного контролю.

«Рішенням постійно діючої Ліцензійної комісії Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном було анульовано ліцензію ТОВ «Світязь» на заготівлю, переробку металобрухту чорних металів. У відношенні ТОВ «Адванта» направлено матеріали з проведення додаткової перевірки цього підприємства у зв'язку з неможливістю ліцензіата забезпечити виконання ліцензійних умов провадження господарської діяльності», - поінформував Юрій Сапронов.