Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Вовчанську відбулось спортивно-розважальне свято «Веселі старти» серед команд пришкільних оздоровчих таборів

У Вовчанську відбулось спортивно-розважальне свято «Веселі старти» серед команд пришкільних оздоровчих таборів

1 червня у святковий День захисту дітей в м. Вовчанськ на стадіоні КУ «Вовчанська ДЮСШ» відбулось спортивно-розважальне свято «Веселі старти» для команд пришкільних оздоровчих таборів. Організатори заходу – Харківський обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» та відділ з питань фізичної культури та спорту Вовчанської райдержадміністрації. Участь у змаганнях взяло 8 команд у склад яких входить 5 юнаків та 5 дівчат. У результаті запеклої боротьби за час проведення 10 різноманітних естафет, перемогу одержала команда ліцею № 2 (директор Бережної А.Н.), друге місце посіла команда загальноосвітньої школи № 3 (директор Крушедольский Н.Н.) та третє місце посіла команда гімназії № 1 (директор Батинський А.В.)

Змагання пройшли на доброму організаційному рівні, зібравши багато вболівальників, у перервах між естафетами кожна команда показувала свій номер художньої самодіяльності.
Переможці змагань були нагородженні кубками, медалями та грамотами Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».