Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Луганська область буде враховувати досвід Харківщини у різних сферах

Луганська область буде враховувати досвід Харківщини у різних сферах

Як зазначив сьогодні в ході підсумкової зустрічі делегації Луганської області з керівництвом Харківщини голова Луганської обласної ради Валерій Голенко, поїздка виявилася дуже результативною. «Враження від поїздки дуже позитивні. Я вважаю, що наш візит був дуже плідним, думаю, наші зв'язки будуть тільки зміцнюватися», - підкреслив він.

За словами Валерія Голенка, Луганщина буде переймати досвід у Харківській області по багатьох галузях. У першу чергу мова йде про медицину, роботу з малим і середнім бізнесом, а також з пресою. Зокрема, досвід Харківщини буде враховуватися при підготовці Єдиного дозвільного центру в Луганській області, а також у модернізації медичних установ.

«В області медицини ви однозначно знаходитесь попереду нас. Хоча ми сьогодні реконструюємо дві великі лікарні, але ваша лікарня швидкої медичної допомоги для нас буде зразком», - зазначив Луганський міський голова Сергій Кравченко.

Також представники луганської делегації висловили зацікавленість методикою роботи Харківської обласної адміністрації та обласної ради.

Так, заступник голови Луганської обдержадміністрацій Анатолій Репицький з питань економічної і промислової політики, фінансів відзначив роботу ХОДА з оцінкою діяльності районів та міст обласного значення.

«На Харківщині набагато більше приділяють уваги критеріям рейтингової оцінки міст і районів, і ми з задоволенням будемо застосовувати цей досвід у нас», - підкреслив він.

«Запорука всіх успіхів - це єдність усіх гілок влади, а також керівництва міста та області. Ми бачимо, що всі питання в Харкові і області вирішуються спільно, ставляться загальні завдання, і влада міста і області націлена на єдиний результат», - відзначив у свою чергу Валерій Голенко.