Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулися фінальні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч»

Відбулися фінальні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч»

29 травня на центральному стадіоні смт Печеніги відбулись фінальні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч» футболістів 1998 року народження. У фіналі взяли участь футболісти ліцею ім. Г. Семирадського (Печенізький район), Червонодонецької гімназії №1 (Балаклійський район) та Новоселівської ЗОШ (Нововодолазький район), котрі були обрані із 42 команд під час відбіркових ігор. Заступник голови районної державної адміністрації Ольга Кизим привітала команди з виходом у фінал та побажала всім вдалої, результативної гри.

У підсумку після трьох зіграних матчів печенізькі футболісти забили лише один гол, пропустивши 4, і посіли третє місце. Футболісти Нововодолазького району забили 2 і пропустили 4 м’ячі, виборовши у фіналі друге місце. Кращими стали гравці «Червоного Донця», які забили 6 голів не пропустивши жодного м’яча. Посівши перше місце у обласних змаганнях, команда Червонодонецької гімназії №1 Балаклійського району буде представляти Харківську область на Всеукраїнському рівні.
Президент Харківського обласного штабу клубу «Шкіряний м’яч» Володимир Петров нагородив команди кубками, медалями та грамотами, та передав всім фіналістам призові м’ячі. Також він вручив відзнаки кращому бомбардиру і нападаючому Євгену Фильченку (Новоселівська), кращому захиснику – Володимиру Гармашу (Червоний Донець) та кращому півзахиснику Владиславу Снідалову (Печеніги).
Нагороджуючи фіналістів, Володимир Петров зауважив, що всі команди рівні і достойно зіграли, а значить переможених серед них немає, адже вони пройшли великий шлях, неодноразово перемагаючи у відбірних виїзних матчах.

Теги