Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 1 червня в Харківській області стартує обласна програма-марафон «Дзвінке літо»

З 1 червня в Харківській області стартує обласна програма-марафон «Дзвінке літо»

В День захисту дітей стартує обласна програма-марафон «Дзвінке літо», котра буде тривати протягом червня до Дня молоді. Свою роботу марафон розпочне з парку культури та відпочинку ім. Шевченка о 14:00 і охопить переважну кількість районів Харківської області та дитячих таборів. Програма організована Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації та Харківським обласним центром молоді.

Захід планується проводити на центральній площі району чи міста. Територія буде розділена на майданчики: «Ігрові майданчики» для проведення майстер класів по дитячим іграм, «Олімпійська площадка» для проведення спортивних естафет, «Музична площадка» для проведення майстер-класів для дітей по грі на музичних інструментах, «Малюнки на асфальті» та «Дошка поздоровлень та побажань». Програма розрахована на 3 години і закінчується денним піротехнічним шоу.

У заході візьмуть участь переможці обласного фестивалю дитячої творчості «Весняні Дзвіночки», учасники регіонального фестивалю «Цирк III тисячоліття», музикальні молодіжні вокально-інструментальні ансамблі Харкова – учасники Всеукраїнського фестивалю «Музичний острів» та учасники телепроекту «Х-Фактор».

Теги