Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська та Луганська області не просто сусіди. Володимир Пристюк

Харківська та Луганська області не просто сусіди. Володимир Пристюк

Як наголосив сьогодні в ході візиту в Харківську область голова Луганської обласної державної адміністрації Володимир Пристюк, Харківській та Луганській областям є чому повчитися одна в одної. «На сьогоднішній день Харківська та Луганська області не просто сусіди. У нас є цікавий потенціал розвитку місцевого самоврядування, є напрацьовані програми», - підкреслив він.

За словами голови Луганщини, регіон налагоджує співпрацю з різними областями України, а також прикордонними регіонами Російської Федерації. У Харківську область луганчани приїхали налагодити тісний контакт на різних рівнях, а також ознайомитися з досвідом роботи в окремих сферах.

«Ми хотіли б вивчити стиль, методи роботи, роботу наших управлінь, які сьогодні напрацьовують питання розвитку соціальних програм, питання, пов'язані з охороною здоров'я. Звичайно, нас цікавить досвід залучення інвестицій і питання зв'язків між містом і областю, взаємин між силовими структурами, а також в цілому напрацювання, які дають спокійно і ритмічно працювати.

Договір у нас буде підписано спільний, але якщо наші колеги будуть підписувати галузеві договори, ми теж будемо їх підтримувати і контролювати», - підкреслив Володимир Пристюк.