Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Луганська область переймає досвід Харківщини

Луганська область переймає досвід Харківщини

Сьогодні до Харкова прибула делегація з Луганської області на чолі з головою Луганщини Володимиром Пристюком.Також до складу делегації увійшли Луганський міський голова Сергій Кравченко, голова обласної ради Валерій Голенко, а також заступники керівника області і начальники управлінь обласної адміністрації. У Харкові луганчан зустріли голова ХОДА Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова обласної ради Сергій Чернов, а також заступники голови області і начальники управлінь ХОДА.

Протягом дня учасники луганської делегації разом з харківськими колегами відвідають ряд значимих об'єктів Харківщини з різних сфер діяльності. Зокрема, у сфері сільського господарства луганчанам покажуть роботу хлібокомбінату «Кулиничі» та ПСП «Родіна», у сфері ЖКГ - завод з ремонту ліфтів, у галузі економіки - Єдиний дозвільний центр, у спорті та культурі - стадіон «Металіст», ХОКП «Харківський методичний центр культури» і Харківський міський дельфінарій «Немо», в освіті - Золочівський дитячий будинок змішаного типу, навчально-спортивний комплекс Національного технічного університету та Центр професійно-технічної освіти м. Харків.

Також гостям запропоновано відвідати ряд об'єктів сфери охорони здоров'я та соціальної політики - Харківську міську клінічну лікарню швидкої невідкладної допомоги, Харківську обласну клінічну лікарню «Центр медичних катастроф», КП «Харківська міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування», відділення паліативної медицини і Хорошевський геріатричний пансіонат.

«Я думаю, що відвідування кожного з цих об'єктів буде корисним, тим більше, що ми готові поділитися методичним досвідом, як ми це створювали і з якими проблемами при цьому стикалися», - підкреслив у ході зустрічі з луганською делегацією Михайло Добкін.

« Для нас дуже важливий харківський досвід, робота харківської команди, і те, що ви нам сьогодні покажете, ми будемо обов'язково використовувати в роботі», - підкреслив у свою чергу Володимир Пристюк.

За підсумками роботи сьогодні між Харківською і Луганською областю буде підписаний договір про співпрацю, а також найближчим часом планується візит делегації Харківщини до Луганська.