Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відбулося установче засідання Харківської обласної студентської ради

У ХОДА відбулося установче засідання Харківської обласної студентської ради

Сьогодні в ХОДА відбулося установче засідання Харківської обласної студентської ради під головуванням губернатора Харківської області Михайла Добкіна. У засіданні також взяв участь заступник голови ХОДА Євген Савін, начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю ХОДА Володимир Зінченко та члени Харківської обласної студентської ради.  

«Ми будемо з вами напрацьовувати і реалізовувати спільні проекти та рішення, - звернувся до присутніх голова області. -  Ми дуже відповідально і скрупульозно підійшли до питання створення студентської ради при облдержадміністрації. Ми прагнули створити таку раду, яка максимально відображатиме інтереси більшості студентів і молоді. Дискутуючи і виробляючи спільні рішення, ми будемо прибирати всі бар'єри, які нам будуть заважати в реалізації цього плану».

У ході засідання обговорювалися шляхи взаємодії студентських організацій з Харківським обласним центром молоді, піднімалося питання про відновлення студентських квитків, а також інші актуальні для харківського студентства питання.