Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перший крок у боротьбі зі сколіозом продемонстрував соціально відповідальний бізнес. Ігор Шурма

Перший крок у боротьбі зі сколіозом продемонстрував соціально відповідальний бізнес. Ігор Шурма

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, під час ІХ міжнародного науково-практичного симпозіумі на тему «Малоінвазивна та інструментальна хірургія хребта» декілька відомих виробників та постачальників інструментарію та конструкцій для корекції деформації хребта передали Харківській області у вигляді благодійної допомоги 6 наборів складних металоконструкцій для хірургічної корекції важких форм сколіозу. Загальна вартість отриманих наборів для проведення операцій складає близько 300 тис.грн.

Ігор Шурма підкреслив, що отримані комплекти будуть використані для лікування 6 дітей, які внесені до обласного реєстру за результатами медичних оглядів та консультацій в Інституті патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Сітенко АМН України. Ці операції будуть проведені цього року.

«Договір соціального партнерства, спрямований на лікування сколіозу у дітей, є відкритий. Всі, хто захочуть надати благодійну допомогу, можуть долучитися до нього», - зазначив Ігор Шурма.