Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся відкритий чемпіонат з гольфу серед загальноосвітніх шкіл (Доповнено)

У Харкові відбувся відкритий чемпіонат з гольфу серед загальноосвітніх шкіл (Доповнено)

Сьогодні в школі Бойко відбувся відкритий чемпіонат з гольфу серед загальноосвітніх шкіл Харкова, у якому взяло участь 17 навчальних закладів. «Ми можемо пишатися тим, що турнір з гольфу серед загальноосвітніх шкіл проводиться лише в Харківській області, - звернувся до учасників під час відкриття змагань заступник начальника ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов.- Гольф - один з найдорожчих і найбільш високооплачуваних видів спорту. Найголовніше, що він є номером один на найближчих олімпійських іграх. Я хочу, щоб у вас з'явився інтерес до гольфу, щоб ви захотіли займатися ним професійно. Бажаю вам високих спортивних результатів та майбутніх перемог».  

Володарем першого місця турніру стала спеціалізована економіко-правова школа з поглибленим вивченням іноземної мови «НУА». Друге місце зайняв Харківський ліцей № 107, а третє місце дісталося Загальноосвітній школі-інтернату I-II ступенів № 14.

Нагадаємо, що в 2010-2011 навчальному році в ряді харківських шкіл був проведений експеримент, в ході якого в навчальних закладах були введені уроки гольфу. Для реалізації цієї програми «Superior Golf Club» придбав гольф-спорядження, розроблене спеціально для шкіл, дошкільних навчальних закладів, таборів, що дозволяє отримати основні навички гри в приміщеннях, які зовсім не потребують переобладнання, а також у природних умовах шкільних дворів,галявин,пляжів.