Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Ландсман привітав колектив Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» з 20-річчям

Вадим Ландсман привітав колектив Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» з 20-річчям

Сьогодні ККЗ «Україна» відбувся святковий вечір «Все починається з любові ...», присвячений 20-річчю Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія». Привітати вуз прийшли народний депутат Валерій Писаренко, заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман, Харківський міський голова Геннадій Кернес, депутат обласної ради Микола Тітов, Генеральний консул Росії в Харкові Всеволод Філіпп, члени Опікунської ради НУА, представники бізнес-спільноти, викладачі, співробітники, студенти, школярі, їхні батьки та випускники.

Звертаючись до присутніх, Вадим Ландсман відзначив, що «НУА» є унікальний вузом як для Харкова, так і всієї України.
«20 років тому народжувався цей дивовижний проект. Створити в Харкові приватний освітній заклад - це була ризикована ідея, що вимагає великих амбіцій. Але цей проект став реальністю, і зараз у місті є така чудова установа. Її дуже складно порівняти з якимсь середнім або вищим навчальним закладом в Україні.

Я передаю вітання від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, а також подяку за ці 20 років роботи, за книги, які ви видаєте, за алею пам'яті та слави міст-героїв і все інше, що робить колектив вашого навчального закладу. Щастя вам і здоров'я! », - підкреслив Вадим Ландсман.

Програма святкового вечора включала традиційні нагородження і нетрадиційний вокальний номер деканів, соло на трубі і танцювальну композицію «Гімн любові», виступ дитячого шумового оркестру «Джигуни» та привітання 11-класників - випускників Спеціалізованої економіко-правової школи ХГУ «НУА».

Довідка. Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія» представляє собою навчально-освітній комплекс, що забезпечує умови для безперервної освіти. У структурі комплексу - Дитяча школа раннього розвитку, Спеціалізована економіко-правова школа, гуманітарний університет та Школа 50 +. Місія НУА - формування інтелігентної людини, здатної заробляти собі на життя висококваліфікованим розумовою працею й цивілізованими методами, яка вміє працювати з людьми і для людей. НУА сьогодні - це 125 викладачів, 45 учителів, 135 співробітників, 1500 студентів, близько 400 школярів. За 20 років Академія випустила понад 600 школярів і понад 5000 студентів.