Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спільна робота з розвитку міжрегіонального співробітництва набула постійного характеру. Микола Винниченко

Спільна робота з розвитку міжрегіонального співробітництва набула постійного характеру. Микола Винниченко

Сьогодні під час II Економічного форуму регіонів України і Уральського федерального округу Росії повноважний представник Президента Російської Федерації в Уральському автономному окрузі Микола Винниченко відзначив розширення і посилення зв'язків між Україною і Росією, яке відбувається останнім часом. За його словами, особливо важливим є те, що регіони України і Російської Федерації не тільки підписують договори, а й наповнюють їх конкретними домовленостями.

«Спільна робота з розвитку міжрегіонального співробітництва набула постійного характеру, в першу чергу, завдяки принциповій позиції президентів України та Росії, яким вдалося підняти співпрацю між нашими країнами на якісно новий рівень. Тільки самих добрих слів заслуговують керівники областей України та Росії, які активно працюють, і не тільки підписують Меморандуми, але і заповнюють їх конкретним змістом, чим ми можемо пишатися», - підкреслив Винниченко. 
За його словами, Україна і Росія мають величезний потенціал співробітництва. Зокрема, зазначив Винниченко, необхідно звернути увагу на кооперацію в промисловій, науково-дослідній та освітній сферах.

Теги