Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся творчий вечір «Французький бульвар» за участю легендарного актора П'єра Рішара

У Харкові відбувся творчий вечір «Французький бульвар» за участю легендарного актора П'єра Рішара

24 травня в рамках III міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» відбувся творчий вечір «Французький бульвар». Він складався з двох частин: автобіографічний спектакль «Пьеру Ришару. До востребования» та концерт «Музика Парижа». У першій частині вечора глядачів, які заповнили велику залу Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка, порадував своєю неперевершеною акторською майстерністю легендарний французький актор П'єр Рішар. Вистава «Пьеру Ришару. До востребования» розповідає всю правду про найвідомішого у всьому світі високого блондина, голова якого вже, щоправда, добряче посивіла, але душа, як і раніше молода.

За сценарієм, П'єру Рішару надходять сотні листів з усіх куточків світу, йому пишуть різні люди... Відповіді ж актора на всі ці послання складаються в правдивий, безпосередній, забавний автопортрет справжньої зірки, приправлений смішними анекдотами і байками про зустрічі зі знаменитостями. Але це не просто талановитий комік, який з іронією розповідає про Канський фестиваль, світські вечірки і шарф Шарля Азнавура, але і мудрий пан, який прожив довге насичене життя і розмірковує про різні важливі речі, що стосуються не тільки його самого, а й кожного з нас...

У другій частині вечора глядачі змогли насолодитися «Музикою Парижа». На сцені виступили Шай Мессі Себба, Тсіція, Ірен Рузель Ерблін а також сестра французького актора П'єра Рішара Веронік Жилє і група «Lady Elles». Крім того, Почесний президент кінофестивалю «Харьковская сирень», французька кіноактриса Мілен Демонжо прочитала поему «Барбара» під супровід гітари.