Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головна ідея - якомога більше дітей охопити заняттями спортом. Михайло Добкін

Головна ідея - якомога більше дітей охопити заняттями спортом. Михайло Добкін

Як наголосив сьогодні в ході відкриття півфіналу Харківського районного турніру «Футбол для всіх!» голова ХОДА Михайло Добкін, подібні змагання будуть проводитися у всіх районах області, що дозволить залучити більше дітей до здорового способу життя.

«Ми дамо завдання всім районам підхопити досвід Харківського району. Головна ідея - якомога більше дітей охопити заняттями спортом. У Харківському районі, який став піонером з проведення таких турнірів, всі 50 шкіл району брали участь у змаганнях, і сьогодні 8 кращих команд вийшли у півфінал і будуть визначати серед себе найсильнішого. Напевно, в таких турнірах виховували свою волю і кували свою майстерність великі майстри, які згодом під знаменами збірної СРСР стали чемпіонами Європи. Цілком ймовірно, що багато хто і з присутніх тут хлопців також прославиться у спорті», - зазначив Михайло Добкін.

«Спорт був і є об'єднуючим фактором, а змагання, в яких беруть участь діти, вже нестандартні і привертають увагу. Напевно, здорово, що сьогодні об'єдналася дитяча енергія та енергетика спорту. Сама назва «Футбол для всіх!» дуже гарна, і я думаю, що ця традиція буде жити на території всієї Харківської області», - підкреслив у свою чергу голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.