Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Програма III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» насичена та різноманітна. Вікторія Маренич

Програма III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» насичена та різноманітна. Вікторія Маренич

Програма кінофестивалю «Харковская сирень» в цьому році дуже насичена та різноманітна. Про це 17 травня під час прес-конференції сказала начальник управління у справах преси та інформації ХОДА - співголова Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич.

«Програма була складена так, щоб кожен міг знайти собі захід до душі, - зазначила вона. - Ми намагалися врахувати різні смаки та побажання харків'ян і гостей міста. У програмі цьогорічного кінофестивалю: майстер-класи, творчі зустрічі, виставки, презентації книг, концерти, спектаклі, покази конкурсних робіт і позаконкурсний показ».

За словами Вікторії Маренич, родзинкою III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» стане творча зустріч із зіркою світового масштабу - французьким кіноактором Жаном-Полем Бельмондо. «23 травня в 11.00 Алея зірок нашого кінофестивалю поповниться відбитком руки цього видатного актора, а вже о 18.00 в Харківському Національному театрі опери та балету відбудеться його творча зустріч, - зазначила вона. - Цей актор просто закохався в Харків, та із задоволенням приїде до нас у гості».