Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Визначено переможців VІІІ Спартакіади серед управлінь, відділів, апарату облдержадміністрації

Визначено переможців VІІІ Спартакіади серед управлінь, відділів, апарату облдержадміністрації

14 травня на стадіоні та у легкоатлетичному манежі комунального закладу «КДЮСШ ХТЗ» Харківської обласної ради відбулися змагання з п’яти видів спорту за програмою VІІІ Спартакіади серед управлінь, відділів, апарату облдержадміністрації. У змаганнях взяли участь 186 держслужбовців.

Учасники змагалися з шахів, шашок, настільного тенісу, волейболу та міні-футболу. По кожній дисципліні були визначені переможці серед жінок, серед чоловіків і в загальному заліку. По закінченні змагань відбулася урочиста церемонія нагородження учасників і команд та закриття Спартакіади. Переможців та призерів було нагороджено дипломами, пам’ятними медалями та кубками, а також заохочувальними призами облради ФСТ «Спартак».
В урочистій церемонії нагородження взяли участь: заступник начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов, головний спеціаліст Державної служби молоді та спорту України Олександр Маріуц, заступник директора Департаменту Головного управління Державної служби України Сергій Яременко, Голова облради ФСТ «Спартак» Ігор Тунік. Було зачитано звернення Голови Державної служби молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.
За підсумками змагань буде сформовано збірну команду Харківської області для участі у Всеукраїнській Спартакіаді серед держслужбовців, яка відбудеться у вересні 2011 року в м.Алушта.