Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Богодухівському районі урочисто відзначили Свято Матері

У Богодухівському районі урочисто відзначили Свято Матері

Щороку в другу неділю травня в Україні відзначають Свято Матері. Цього року за традицією на Богодухівщині відзначили 12 травня одразу два свята: День Матері, коли вшановують матір Божу, рідну маму та Україну, як матір усіх українців, а також Міжнародний день сім’ї, оскільки вони тісно взаємопов’язані. Організаторами свята виступили відділ райдержадміністрації у справах сім’ї, молоді та спорту та відділ культури і туризму райдержадміністрації.

У районному будинку культури перед мамами виступали самодіяльні артисти Богодухівщини та танцювальні колективи «Надія», «Світлячок», «Натхнення». «Все починається з матері. У травні, коли природа-Мати виряджає свою доню-Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві…» - привітала присутніх заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова.

Завдяки сприянню відділу у справах сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації кожна мама, присутня на заході, отримала солодощі.