Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе серед юнаків, присвячений 66-й річниці Дня Перемоги

В Харкові відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе серед юнаків, присвячений 66-й річниці Дня Перемоги

З 5 по 9 травня 2011 року у м. Харкові відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе у багатоденній гонці серед юнаків, присвячений 66-й річниці  Дня Перемоги у Великій вітчизняній війні. Організаторами змагань є Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА та Федерація велосипедистів Харківської області. У змаганнях взяли участь 22 збірних команди областей України, всього 112 спортсменів.

За підсумками п’яти днів змагань в особистому заліку перемогу одержав Анатолій Будяк (Харківська обл.), 2 місце посів Владислав Кремінський (Вінницька обл.), третє місце – Павло Броварник (Харківська обл.). В командному заліку перемогла збірна команда Харківської області, на 2 місці – збірна команда Донецька-1; 3 місце у збірної команди РВУФК з Київа. В класифікації «Активний гонщик» переміг Микита Зубенко (Донецьк). В класифікації «Гірський гонщик» перемогу одержав Павло Мащенко (Донецьк).
Переможців змагань нагороджено медалями та дипломами Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та цінними призами Федерації велосипедистів Харківської області.

Теги