Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Планується створити банк даних публічної інформації про роботу ХОДА

Планується створити банк даних публічної інформації про роботу ХОДА

Як повідомив сьогодні на прес-конференції заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома, планується створити банк даних публічної інформації про роботу ХОДА. «Звичайно, для цього необхідний час. Ми плануємо протягом 6 міс. всю інформацію, яка була створена до 9 травня 2011 року, перевести в електронну форму, і тоді управління забезпечення доступу до публічної інформації матиме всі необхідні матеріали, щоб відповідати на запити. Уся публічна інформація, яка буде створюватися після 9 травня, в електронному вигляді буде направлятися одразу в управління, і якщо заявник захоче отримати цю інформацію, то управління зможе якісно і швидко надати відповідь», - зазначив Василь Хома.

За його словами, до того, як в управління з'явиться повна електронна база публічної інформації, відповіді на інформаційні запити будуть готувати відповідальні особи, які визначені у кожному структурному підрозділ ХОДА.

Василь Хома також зазначив, що ХОДА буде прагнути розмістити на офіційному сайті якомога більше публічної інформації, щоб людям не доводилося витрачати час на оформлення інформаційного запиту, і вони могли швидко знайти цікаві матеріали.