Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи розпочалася Божественна Літургія за участю Патріарха Московського і всієї Русі Кирила

На площі Свободи розпочалася Божественна Літургія за участю Патріарха Московського і всієї Русі Кирила

На головній площі Харкова розпочалася Божественна Літургія, яку відправляє Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир та Митрополит Харківський і Богодухівський Никодим. В урочистому богослужінні бере участь вікарій Харківської єпархії архієпископ Ізюмський Онуфрій, православні ієрархи з Росії, України та країн зарубіжжя. На богослужіння прийшли всі бажаючі взяти участь у Літургії, серед яких представники обласної та міської влади, дипломатичних та консульських корпусів, а також жителі міста.

Після Святої Літургії запланована участь Московського первосвятителя у церемонії покладання квітів до Меморіалу Слави в Лісопарку.

Нагадаємо, що Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил прибув до Харкова для участі у святкових заходах з нагоди 90-річчя Митрополита Харківського і Богодухівського Никодима.

Довідка: Пряма трансляція Божественної літургії у ці хвилини йде на Першому національному телеканалі, а також в ефірі Харківської обласної державної ТРК та "7 каналу".