Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відбувся урочистий прийом з нагоди Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні

У ХОДА відбувся урочистий прийом з нагоди Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні

6 травня в малому залі Будинку Рад відбувся урочистий прийом голови Харківської обласної державної адміністрації з нагоди 66-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Голова ХОДА Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов привітали ветеранів з наступаючим Днем Перемоги. «Сьогодні особливо яскраво блищать Ваші ордени та медалі. Для мене величезна честь знаходиться поруч з вами в цьому залі, і мати можливість сказати вам слова подяки за ваш бойовий і трудовий подвиг, - звернувся до присутніх Михайло Добкін. - Страшна війна, яка поламала життя і долі багатьом людям, крім того, що вона принесла горе і розруху, вона зуміла загартувати ціле покоління людей, які відновили нашу державу і виховали майбутні покоління».

Також керівник області підкреслив, що у всіх районах Харківської області над усіма державними установами будуть підняті червоні прапори Перемоги . «Для нас цей прапор - символ перемоги, він вів за собою мільйони людей, багато з яких віддали свої життя заради нього. Тому в Харкові буде і парад, і прапор, і 50 фронтових грам», - підкреслив він.

На завершення урочистого прийому голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов вручили ветеранам Почесні грамоти Харківської облдержадміністрації та Харківської облради, Подяки голови ХОДА і Харківського облради,а також орден «За заслуги» ІІІ ступеня, орден «За мужність» ІІ ступеня та Почесну грамоту Кабінету Міністрів України.