Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна влада створює сприятливі умови для розвитку підприємництва та малого бізнесу області. Сергій Авершин

Обласна влада створює сприятливі умови для розвитку підприємництва та малого бізнесу області. Сергій Авершин

Сьогодні під час відкриття Міжнародного Конгресу Підприємців, який відбувся в конференц-залі «РадмірЕкспоХолл», начальник Головного управління економіки Харківської обласної державної адміністрації Сергій Авершин зазначив, що сьогоднішній захід має особливе значення для розвитку і зміцнення підприємництва та малого бізнесу Харківського регіону.

«У Харківській області понад 300 тисяч осіб зайнято у сфері підприємництва та малого бізнесу, а це близько 30% всього працездатного населення області. Дуже складно переоцінити важливість подібних заходів в житті області», - підкреслив він.

Також начальник Головного управління економіки ХОДА зазначив, що обласна влада цілком підтримує і створює сприятливі умови для розвитку підприємництва та малого бізнесу області. «Ця підтримка є рушійною силою всього економічного потенціалу країни, - акцентував він. - Сьогоднішній захід говорить про те, що сектор підприємництва регіону заявляє свою позицію, він повідомляє про те, що у нього існує свій погляд, і існує певна згуртованість людей, зайнятих у сфері підприємництва».