Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області тривають роботи з приведення в порядок об'єктів благоустрою та територій загального користування

У Харківській області тривають роботи з приведення в порядок об'єктів благоустрою та територій загального користування

Робоча група Харківської облдержадміністрації за результатами об'їздів 23 і 25 квітня районів і населених пунктів області визначила, що виконано значні обсяги робіт з приведення в порядок об'єктів благоустрою та територій загального користування. Про це повідомив в ході наради, присвяченої проведенню в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

У той же час він відзначив, що роботи з благоустрою, як і раніше, не скрізь виконуються сумлінно. Зокрема, не було зроблено ніяких дій щодо усунення стихійних звалищ і наведення порядку на територіях сел. Хролі, сел. Пісочин, сел. Покотилівка, смт Печеніги, с. Борщова та ін. На території сел. Безлюдівка та ряду інших населених пунктів роботи з ліквідації звалищ ведуться, але в недостатньому обсязі.

Також було відзначено незадовільний стан узбіч доріг від смт Нова Покровка до м.Чугуїв, наявність звалищ на 29 кілометрі автодороги Ізюм-Барвінкове, 56 км автодороги Лозова-Близнюки-Барвінкове, на під'їздах до сіл Софіївка і Надеждине, вздовж лісосмуги дороги Лозова-Близнюки, на виїзді з м. Дергачі в напрямку сел. Слатине, на виїзді з смт. В. Бурлук у бік Ст.Салтова і в багатьох інших місцях. На підтвердження цих фактів були продемонстровані фотоматеріали.