Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У першому кварталі 2011 року споживачі Харківської області розрахувались за спожиту електроенергію на рівні 95,4%. Василь Без'язичний

У першому кварталі 2011 року споживачі Харківської області розрахувались за спожиту електроенергію на рівні 95,4%. Василь Без'язичний

«У динаміці розрахунків за енергоносії перший квартал року завжди непростий, оскільки січень-лютий завжди припадають на пік споживання енергоносіїв протягом опалювального періоду»,- зазначив у ході селекторної наради начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації Василь Без'язичний.

За його словами, в першому кварталі поточного року споживачі Харківської області забезпечили оплату АК «Харківобленерго» за електроенергію на рівні 95,4%.«Повністю розрахувалися за спожиту електроенергію Південна залізниця, сельхозпотребітелі та теплопостачальні підприємства області, - підкреслив він. - Частково сплатили за спожиту електроенергію ряд промислових підприємств регіону - 97,6%».

Також він зазначив, що за січень-березень 2011 року станом на 1 квітня ц.р. організації та установи, що фінансуються з місцевих бюджетів, сплатили в цілому 92,2% спожитої електроенергії. У тому числі м. Харків - 92,0%, районні бюджети - 95%, обласний бюджет - 83%. «На сьогодні здійсненні платежі в повному обсязі», - підкреслив він.

У І кварталі 2011 року середні показники рівня розрахунків за електричну енергію склали: по районах області 97,3%; по містах обласного значення - 99,1%.