Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківським лікарням передано апарати УЗД Ultima PA виробництва фірми "Радмір"

Харківським лікарням передано апарати УЗД Ultima PA виробництва фірми "Радмір"

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і Харківський міський голова Геннадій Кернес сьогодні у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. А.І.Мещанінова передали Ультразвукову діагностичну апаратуру Ultima PA виробництва фірми «Радмір» п'яти харківським лікарням.

За кошти міського бюджету було закуплено 5 апаратів ультразвукової діагностики загальною вартістю 2 млн.грн., які розподілені міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, поліклінічному відділенню №3 міської клінічної лікарні № 1, міській поліклініці № 9, міському клінічному пологовому будинку № 2 ім. М.Х. Гельферіха і міській поліклініці № 22.

«У нас цього року планується отримання медичного обладнання на 65 млн гривень, і воно буде приблизно порівну розділено між лікувальними установами обласного центру та області. Якщо ми за два роки зуміємо наситити медичним обладнанням наші лікувальні заклади міста і області на 130-140 млн грн, це буде суттєвий прорив вперед. Сподіваємося і в наступному році темпи не зменшувати », - сказав Михайло Добкін.