Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся спільний прийом обласної адміністрації та Харківської міської ради з нагоди 25 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС

У Харкові відбувся спільний прийом обласної адміністрації та Харківської міської ради з нагоди 25 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні в Харкові голова ХОДА Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес і голова Харківської обласної ради Сергій Чернов провели спільний прийом з нагоди 25 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. У ході прийому ряд учасників чорнобильських громадських організацій були нагороджені Слобожанскою почесною відзнакою «Чорнобильська пошана».

«25 років тому наші люди показали, що перед небезпекою, перед зовнішніми серйозними викликами і ризиками наш народ готовий об'єднатися і незважаючи ні на що, проявити героїзм, зробити подвиг, який можна порівняти з подвигом людей, які у 1941-1945 роках билися за нашу батьківщину.

Хочу побажати здоров'я всім чорнобильцям і їх родинам, впевненості у своїх силах, згуртованості. Сподіваюся, ми і надалі будемо однодумцями у вирішенні всіх основних проблем, які є сферою відповідальності місцевого самоврядування», - з такими словами в ході прийому Михайло Добкін звернувся до представників чорнобильських громадських організацій.

Як зазначив у свою чергу голова Харківської міської громадської організації «Союз «Чорнобиль України» Анатолій Губарєв, в Харківській області і місті Харкові завжди приділяється значна увага проблемам чорнобильців.

«Спасибі вам за те, що ви берете активну участь у вирішенні наших проблем і маєте намір і далі працювати над цим», - з таким словами він звернувся до Михайла Добкіна, Геннадія Кернеса і Сергія Чернова.