Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво лікарні у с.Липці має бути завершено цього року (доповнено)

Будівництво лікарні у с.Липці має бути завершено цього року (доповнено)

В ході робочої поїздки у Харківський район голова ХОДА Михайло Добкін ознайомився з ходом будівельних робіт лікарні у с.Липці. Станом на 01.01.2011 року профінансовано 9 209,4 тис. грн. за рахунок Державного бюджету. На теперішній час по даному об’єкту завершені основні будівельно-монтажні роботи та проведені комунікації. Готовність об’єкту складає 95%, і завершити будівництво планується цього року.

Для закінчення внутрішніх та оздоблюваних робіт, благоустрою території та придбання обладнання необхідні кошти у розмірі 12318,3 тис. грн., які передбачені у державному бюджеті у вигляді субвенції.

Роботи, які необхідно виконати:
- Утеплення фасаду з ремонтом балконів.
- Огорожа території.
- Облаштування ТЕРП з реконструкцією Липецької підстанції та виконання робіт на зовнішньому електропостачанні.
- Виконання робіт по улаштуванню «Біотал».
- Благоустрій території
- Закупівля предметів довгострокового використання та медичного обладнання, їх монтаж.

«Необхідне фінансування вже передбачено. Цього року новий корпус Липецької лікарні буде зданий в експлуатацію. Той довгобуд, який простояв фактично 30 років без уваги влади, за 2 роки з руїн виростає в прекрасний медичний заклад, на 2 поверхах якого буде розміщуватися поліклініка, а на 3-му поверсі - стаціонар. Крім того, у старому приміщенні лікарні, яке розташоване поряд, планується розмістити дитячу консультацію з денним стаціонаром, а також пункт видачі продукції Харківської молочної фабрики-кухні дитячого харчування, щоб діти з прилеглих населених пунктів могли отримувати якісне харчування», - зазначив Михайло Добкін за підсумками огляду корпусу, що будується.