Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ПрАТ «Філіп Морріс Україна» відбувся бізнес-форум «Бізнес і влада - ефективна співпраця»

В ПрАТ «Філіп Морріс Україна» відбувся бізнес-форум «Бізнес і влада - ефективна співпраця»

15 квітня в конференц-залі ПрАТ «Філіп Морріс Україна» відбувся бізнес-форум «Бізнес і влада - ефективна співпраця». У заході взяв участь начальник Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської обласної державної адміністрації Юрій Гуренко, заступник генерального директора ПрАТ «Філіп Морріс Україна» Бехзат Тюрегюн, а також керівники провідних підприємств харчової та легкої промисловості Харківського регіону.

«Тема бізнес-форуму «Бізнес і влада - ефективна співпраця» надзвичайно важлива. ПрАТ «Філіп Морріс Україна» з готовністю підтримало ініціативу Харківської обладміністрації в організації такого заходу для підприємств Харківського регіону. Це дає можливість обмінятися думками, досвідом, виробити нові ідеї для покращення комунікації та розвитку партнерських відносин між владою та бізнесом», - зазначив заступник генерального директора ПрАТ ФМУ Бехзат Тюрегюн.

Також він зазначив, що головним завданням форуму є підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств області шляхом впровадження ефективних механізмів управління.

Програма бізнес форуму включала в себе екскурсійну і ділову частини, в ході яких учасники отримали можливість ознайомитися з роботою фабрики, а також обговорити питання використання найбільш ефективних методів організації виробництва, маркетингу та управління персоналом. У процесі обговорення були порушені питання значущості впровадження інноваційних технологій у виробництво. На думку учасників заходу, саме інновації впливають на розвиток технологічної, економічної та соціальної сфери.