Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Названо райони, які найкраще справляються з благоустроєм територій у рамках акції «За чисте Довкілля»

Названо райони, які найкраще справляються з благоустроєм територій у рамках акції «За чисте Довкілля»

Заступник голови ХОДА Валентин Дулуб 12 квітня під час наради про хід проведення Всеукраїнської акції «За чисте Довкілля-2011» перерахував райони області, які домоглися найкращих результатів у рамках акції, а також ті райони і населені пункти, які працюють недостатньо активно.

«Об'їзди по районах показали, що в цілому в населених пунктах приведені в порядок основні об'єкти благоустрою і території загального користування. Найбільш якісно прибирання території проводилася в Балаклійському, Близнюківському, Печенізькому та Барвінківському районах.

Найбільш проблемними, наш погляд, залишаються Дергачівський та Харківський райони, що межують c містом Харковом. Чим далі від обласного центру, чим менше населений пункт - тим менше несанкціонованих звалищ», - підкреслив заступник керівника області.

За словами Валентина Дулуба, об'їзди показали, що не все сміття прибрано з деяких ділянок окружної дороги, також в поганому стані знаходяться узбіччя автошляхів поруч з райцентром Кегичівка, на під'їзді до села Нова Покровка Чугуївського району, вздовж автодороги Харків-Липці і ряд інших територій. Крім цього зібрані фото-і відеоматеріали свідчать про велику кількість несанкціонованих звалищ у різних населених пунктах області. Зокрема, вони зафіксовані в селі Липці, в селищах Безлюдівка, Покотилівка і Васищево Харківського району, на в'їзді в селище Есхар Чугуївського району, на території Пономаренківської сільської ради Харківського району, що є одним з найбільш засмічених в області.