Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян у Великобурлуцькому районі

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян у Великобурлуцькому районі

Заступник голови ХОДА Ігор Шурма в ході робочої поїздки у Великобурлуцький район провів особистий прийом. У ході прийому до заступника голови області звернулися 12 осіб. Зокрема, вирішене питання залучення до оплачуваних громадських робіт; надання матеріальної допомоги для лікування дитини за кордоном; направлення на обстеження в Обласний госпіталь для ветеранів та інвалідів війни; скерування на оперативне лікування і Інститут невідкладної хірургії.

Крім того, надані консультації щодо отримання субсидій; з приводу обслуговування соціальним працівником; перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам; встановлення статусу ліквідатора наслідків Чорнобильської катастрофи.

Також в ході робочої поїздки Ігор Шурма зустрівся у приміщенні РДА з колективом центральної районної лікарні та передав медичним установам району 24 фельдшерські сумки-укладки з набором медикаментів, 14 слухових апаратів та електрокардіограф. Як повідомив Ігор Шурма, у 2010 році Великобурлуцький район отримав обладнання та товарів медичного призначення на 580 тисяч гривень.

Також заступник голови ХОДА відвідав приміщення управління праці, Пенсійного фонду і Центру зайнятості. Ігор Шурма перевірив роботу цих установ та рівень їх доступності для людей з обмеженими можливостями.