Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 20-річчя Незалежності України у Харківському регіоні заплановано низку урочистих заходів

До 20-річчя Незалежності України у Харківському регіоні заплановано низку урочистих заходів

 «Цього року наша країна буде відзначати 20-у річницю своєї незалежності. Кабінет Міністрів України затвердив план заходів з підготовки та відзначення цього свята», - зазначив під час програми «Ранковий ексклюзив» в ефірі Харківського обласного радіо начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Харківської облдержадміністрації Володимир Зінченко.  

За словами Володимира Зінченка, сьогодні розглядається можливість участі кількох громадських організацій Харківського регіону в урочистому параді на честь Дня Державного Прапора України, який заплановано на 23 серпня 2011 року. 

Також він повідомив, що з нагоди святкування 20-річчя Незалежності України в Харкові і Харківській області передбачається проведення концертів, ярмарок та круглих столів. «Є пропозиція Кабінету Міністрів провести Форум, присвячений 20-річчю Незалежності та підсумкам розвитку країни за цей період. Очікується, що в ньому візьмуть участь люди, які внесли свій внесок у становленні Незалежної України», - підкреслив він.