Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся з обдарованою молоддю та педагогами навчальних закладів Дергачівського району

Євген Савін зустрівся з обдарованою молоддю та педагогами навчальних закладів Дергачівського району

31 березня заступник голови ХОДА Євген Савін вручив нагороди талановитим дітям Дергачівського району та педагогам, які виховали переможців олімпіад і різних конкурсів. Нагородження відбулося в рамках зустрічі голови РДА Володимира Кацуби з обдарованою молоддю та педагогами навчальних закладів району.

Євген Савін привітав дітей та педагогів з їх перемогами та побажав подальших успіхів у навчанні і роботі, а також вручив їм державні і районні нагороди. Зокрема, почесним знаком «За значний внесок у розвиток освіти України» були нагороджені директор Солоницівської гімназії № 3 Тамара Вехова та директор Малоданілівського ліцею Світлана Катасонова, а нагрудний знак «Відмінник освіти» отримала Олена Лісова, вчитель французької мови Солоницівського колегіуму.

Також 20 педагогів отримали заохочення за підготовку призерів ІІІ-IV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та переможців Всеукраїнського конкурсу - захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук на загальну суму 20 тисяч гривень.

Крім цього, згідно до районної Програми розвитку гуманітарної сфери Дергачівського району, були нагороджені талановиті школярі, 10 з яких будуть отримувати щомісячну стипендію у розмірі 200 гривень.Також матеріальну підтримку отримали 15 учнів 10-11 класів, які належать до категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.