Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі проблеми реального сектора економіки можна вирішити в трикутнику влада, профспілки і роботодавці. Анатолій Гіршфельд

Всі проблеми реального сектора економіки можна вирішити в трикутнику влада, профспілки і роботодавці. Анатолій Гіршфельд

«Я глибоко переконаний, що всі проблеми, які виникають сьогодні в реальному секторі економіки, ми можемо вирішувати в такому трикутнику: влада, профспілки і роботодавці. На нас, роботодавцях, лежить колосальна відповідальність: саме нам належить так вибудовувати економічні процеси на наших підприємствах, щоб вони дозволили досягти тих результатів, які записані в Генеральній угоді», - зазначив у ході підписання Регіональної угоди між Харківською облдержадміністрацією, спільним представницьким органом сторони роботодавців Харківської області та профспілковими об'єднаннями Харківської області на 2011-2012 роки голова Ради об'єднання організацій роботодавців Харківської області "Граніт" Анатолій Гіршфельд.

Він заявив, що перед роботодавцями сьогодні стоїть реальна мета підвищення заробітної плати, і від успішного виконання цього завдання буде залежати не тільки конкурентоспроможність конкретного підприємства, але конкурентоспроможність країни в цілому. «Зі свого боку хочу запевнити, що ми докладемо всіх зусиль для виконання цього завдання», - підкреслив Анатолій Гіршфельд. 

Зі свого боку голова Об'єднання організацій роботодавців Харківщини Леонід Рубаненко повідомив, що підписання Регіональної угоди - підсумок плідної спільної роботи робочих груп, створених на тристоронній основі. «Думаю, що з урахуванням позиції і соціальних партнерів, і об'єднання роботодавців Харківської області можна зробити все, що необхідно для того, щоб економіка Харківської області розвивалася послідовно і конструктивно», - зазначив він.

На завершення Анатолій Гіршфельд подякував всім учасникам соціального діалогу за той консенсус, якого вдалося досягти під час підписання Регіональної угоди.