Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У нинішній складній економічній ситуації чітко вимальовується роль і профспілок, і роботодавців, і влади. Михайло Добкін

У нинішній складній економічній ситуації чітко вимальовується роль і профспілок, і роботодавців, і влади. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні під час підписання Регіональної угоди між ХОДА, спільним представницьким органом сторони роботодавців та профспілковими об'єднаннями Харківської області на 2011-2012 рр. голова ХОДА Михайло Добкін, у Харківській області налагоджено конструктивний діалог між профспілками і владою.

«До підписання цього документа ми теж працювали в тісній співпраці. Хочу сказати, що сьогодні практично в усіх серйозних нарадах на рівні області беруть участь представники або керівники галузевих профспілок. Крім того, ми будемо враховувати думку профспілок при призначенні людей на ті чи інші відповідальні посади. Це ми й зараз робимо», - зазначив Михайло Добкін.

За його словами, для економічного розвитку України співпраця влади, роботодавців та профспілок має величезне значення.

«У нинішній складній економічній ситуації чітко вимальовується роль і відповідальність і профспілок, і роботодавців, і, звичайно ж, влади. Нам необхідно буде дуже багато спільно зробити. Ні влада самостійно, ні профспілки, ні роботодавці, ніхто окремо не зможе домогтися значущих системних змін на краще, а всім разом нам будь-які завдання під силу», - підкреслив голова області.