Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перспективи співпраці Харківської та Курської областей почали проявлятися вже в цьому році. Ігор Колот

Перспективи співпраці Харківської та Курської областей почали проявлятися вже в цьому році. Ігор Колот

Перший заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської обласної державної адміністрації Ігор Колот в ході свого виступу на спільному засіданні робочих груп Курської та Харківської областей розповів про промисловий потенціал Харківської області,а також про співпрацю двох регіонів в цій сфері. «Перспективи співпраці двох областей почали проявлятися вже в цьому році. Підписано перший договір з Курською областю про постачання нашої кабельно-провідникової продукції, - зазначив Ігор Колот.- На сьогоднішній день основним флагманом нашої промисловості є ВАТ «Турбоатом», який успішно співпрацює з Курської АЕС. Також ми бачимо благополучну співпрацю Харківського підшипникового заводу з курськими підприємствами». 

У своєму виступі він також зазначив, що можливо Курська область зацікавиться дизельними двигунами Державного підприємства «Завод імені В. О. Малишева» та автоматизованою системою управління об'єктами енергетичного господарства.«Також ми розраховуємо, що незабаром Курська область укладе договір на постачання сучасного медичного обладнання Відкритого акціонерного товариства «Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань». 

Також перший заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської обласної державної адміністрації підкреслив, що Харківський регіон зацікавлений у подібному міждержавному співробітництві,яке допоможе двом регіонам зміцнити свою промислову та економічну сфери.