Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для нас є дуже важливим творчий і культурний обмін між Росією та Україною. Алла Чертова

Для нас є дуже важливим творчий і культурний обмін між Росією та Україною. Алла Чертова

«У 2011 році випонюється 20 років Співдружності Незалежних Держав. Ця тема дуже важлива для нас, для нашого прикордонного співробітництва на міждержавному рівні. Головним завданням для нас є осмислення 20 років, які виростили нове покоління, і те історичне значення, яке ці роки заклали в наших дітей,- зазначила у ході спільного засідання робочих груп Курської та Харківської областей голова комітету у справах молоді та туризму Курської області Алла Чертова.  - Керівництво наших територій розуміє важливість цього питання. 16 вересня 2010 в Харкові було підписано договір про співпрацю з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту, а також були визначені основні заходи та напрями нашої співпраці. У цьому році наша спільна робота вже почала давати свої результати».   

Також Алла Чертова повідомила, що в 2011 році виповнюється 10 років спільному міжнародному молодіжному проекту «Слов'янська співдружність». «Керівники молодіжних громадських і державних структур пропонують «Слов'янській співдружності» свої проекти. Мета «Слов'янської співдружності» полягає в тому, щоб протягом 10 днів провести переговори з молодіжними колективами на предмет подальшої реалізації проектів, які вони привезли як візитку своїх країн, територій і вузів», - зазначила вона. 

За словами Алли Чортової, щорічно комітет у справах молоді та туризму Курської області сприяє підписанню близько 300 міжрегіональних та міжнародних договорів з молодіжними організаціями. «Для нас є дуже важливим творчий і культурний обмін між Росією та Україною», - доповнила вона.